ISO 56000:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ يناير ٢٠٢٥

Innovation management — Fundamentals and vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 56000:2025

الإنجليزية 30 صفحات
الإصدار الحالي
192.67 USD

مجال الوثيقة ISO 56000:2025

This document defines terms for and establishes the fundamental concepts and principles of innovation management.

This document is applicable to:

a)       all types of organizations, regardless of type, sector, maturity-level or size;

b)       all types of innovations (e.g. product, service, process, model, method);

c)        all forms of innovation (e.g. incremental to radical, disruptive);

d)       all types of approaches (e.g. internal and open innovation, user-, market-, design- and technology-driven innovation activities).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)